GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Burnout Paradise (Pc Version)


EA si Criterion Games lanseaza, pentru prima data pe PC, jocul Burnout Paradise The Ultimate Box. Pana acum disponibil doar pe PS3 si Xbox 360, Burnout Paradise aduce pe calculatoare un stil de joc cu masini cu totul diferit de Need for Speed.
Burnout Paradise The Ultimate Box ofera atat masini, cat si motociclete, iar stilul de joc este unul pur arcade, in care scorul si distrugerile spectaculoase inseamna totul. Sintagma "The Ultimate Box" din titlul jocului anunta faptul ca include si tot continutul oferit spre download pana acum de catre producatori pentru variantele PS3 si Xbox 360.
Mai mult decat atat, noul Burnout Paradise pentru PC va utiliza si toate avantajele placilor video de ultima generatie pentru a oferi o grafica mult mai detaliata decat cea de pe console. Jocul va fi compatibil si cu Controlerul Xbox 360 pentru Windows, dar si cu o mare varietate de joystick-uri, gamepad-uri si volane.
Burnout Paradise pentru PC va avea multiplayer extins si fel de fel de capabilitati online cool. Si "community driven content", orice ar insemna asta.







0 comments:

Post a Comment