GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Dacia 1410 Sport AG 75 YAD

Salut la toti, pentru cei care nu au intrat in ultimu timp pe Gta-Custom ,Vameshu a finalizat Dacia 1410 Sport AG 75 YAD. Dupa multe batai de cap a reusit sa o aduca la un final reusit si chiar impresionant in acelasi timp ,dar sa nu uitam si de ajutorul primit din partea lui bnvlad ajustand aceasta masina. Eu iam facut cateva mici update-uri ,dar oricum cel mai mult conteaza ca masina este intrun final terminata si publicata !
Si apropo va asteptam pe Gta-Custom cu lucruri noi, stiri, contest-uri, masini si multe altele !














4 comments:

Edutzu said...

Frumos frumos, dar nu o puteti face colorabila adica, fara tatuajee, doar culoarea simpla cu toate culoriile din Transfender ! Best MOD !

Edutzu said...

Si daca puteti , in spate , la capota sa-i adaugati acea chestie pentru numarul de inmatriculare, sa-l poti pune in SA-MP, adica sa se poata modifica, nu sa fie unul permanent .

Edutzu said...

Si inca o chestie, geamurile sa fie simple, fumurii , fara numere sau alte bannere pe ele, vreau sa mentionez ca fumuriu nu inseamna negru, adica sa se vada cat de cat prin ele iar acel cage din interior, sa fie scos, vreau sa fie o masina mai stradala nu de Raliu :) Celui ce va reusi ii voi multumi in orice fel posibil !

Edutzu said...

Inca un mic lucru ... Daca se poate, acest lucru e mai complicat, ca masina sa fie la dimensiunile si proportile ca masinile originale din GTA SA. Acst lucru e mai complicat nu stiu sigur daca se poate, caci am observat ca e mai mica ca latime si ca lungime decat orice masina din SA.. Multumesc din nou :*

Post a Comment