GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

L.A. Noire (Torrent download)


Daca tot am inceput sa fac si post-uri in legatura cu jocuri si sa pun la download si fisier-ul torrent al jocului dorit, iata ca de data asta m-am gandit sa fac noului joc de la Rockstar Games. Este vorba despre L.A. Noire poate unii nu ati auzit de el sau poate altii da. Ceea ce vreau sa zic in mare parte despre acest joc... pai este vorba despre lumea mafiei si a coruptiei postbelice, o lume in care jazz-ul si drogurile dominau viata celor implicati in afacerile murdare. Rolul tau in acest joc este ca detectiv din Los Angeles care va trebui sa rezolvi mai toate crimele petrecute in acest oras cu sau fara legatura intre ele. Ca design da sa arate a Grand Theft Auto IV la sfarsitul anilor 40' ,dar gata cu vorbaraia mai jos va prezint cerintele acestui joc, cateva screen`uri selectate de catre mine si fisierul torrent la download.

Cerintele de sistem minime:

  • CPU: Intel Dual Core 2.2 GHz sau AMD 2.4 GHz
  • RAM: 2GB
  • Video: GeForce 8600GT 512MB sau Radeon HD 3000 512 MB

Cerintele recomandate:

  • CPU: Inte Quad Core 3.2 GHz sau AMD Quad Core 3.2 GHZ
  • RAM: 8GB
  • Video: GeForce GTX 580 1536 MB sau Radeon HD HD 6580 1024 MB










4 comments:

Tary said...

Am tot așteptat un scene release dar până la urmă cred că îl iau pe acesta :)

Anonymous said...

Unde ai facut limba romana frate? Ca sa iti permiti sa postezi pe un blog trebuie sa iei un abecedar in brate si sa-l studiezi atent.

Unknown said...

@Anonim: revinoti okay? de la ce te'ai luat ? de la antibioticul pe care il iei zi de zi pentru ca esti racit ? daca nu intelegi invata tu Romana!

Anonymous said...

merge LA Noire 100%?:d

Post a Comment